Virtuel motionsudfordring for kvinder sommer og efterår 2020

Sommerens og efterårets virtuelle motionsudfordring for kvinder
med målfest den 26. og 27. september 2020

Days
Hours
Minutes
Seconds
Vi fejre alle de seje kvinder der er nået i mål

Sådan gør du

  1.  Du tilmelder dig sommerens og efterårets virtuelle motionsudfordring for kvinder.
  2. Du booker en plads på en af de udbudte online workshops om træningsplanlægning.
  3.  Du deltager i workshoppen og udarbejder sammen med Fysioline dit eget træningsprogram.
  4. Du træner målrettet og struktureret.
  5. Du støttes og bakkes op af team Fysioline Q på Facebook.
  6. Du invitere til motionsfest.
  7. Du modtager ugen op til løbet en festbox fra virksomheden Party in a box.
  8. Du løber i mål og bliver fejret fysisk og  virtuelt når du når dit mål.

Sammen i Team Fysioline Q fejre vi alle de seje kvinder der løber i mål.

Pris for deltagelse kr. 179,-*

 

*Ønsker du ikke at modtage en festbox kan du  i stedet få 75 kr. rabat på køb af den NYE team trøje fra Saysky (pris kr. 350,-)

Skal du og dine veninder med 

Pris, mere info og regler for deltagelse.

Pris

Prisen for at deltage er kr. 179.- * inkl. en festbox.

Du er velkommen til at købe ekstra blomsterkranse hvis andre ønsker at deltage til målfesten.

Udover at blive motiveret og støttet til at træne målrettet vil du ugen op til målfesten modtage en festbox fra firmaet Party in a box.

Du får adgang til fællesskabet Team Fysioline Q på Facebook med gratis professionel råd og vejledning om motivation, træningsplanlægning og inspiration til din træning samt mulighed for deling af sjove og motiverende billeder med resten af fællesskabet.

Betaling via MobilePay eller bankoverførsel ved tilmelding (se tilmelding)

Seneste tilmelding med mulighed for at få tilsendt festbox er den 16. september 2020.

Mere info

Vi kvinder er rigtig gode til at fastholde motivationen til at bevæge os, når vi træner i fællesskab i den lokale løbeklub, i fitnesscentret eller den lokale idrætsforening. Vi er pligtopfyldende, strukturerede og trives med deadlines.

Det sidste halve år er mulighederne for at dyrke motion i fællesskab forsvundet, deadlines for træningsmål er udsat og vores struktur i hverdagen er under forandring.

Resultat – VI GÅR I STÅ.

Hos Fysioline har vi speciale i løbetræning og performance for kvinder. Vi elsker at motivere kvinder til at sætte mål og vi arbejder dagligt med individuel målsætning og udarbejdelse af målrettede træningsplaner. Vi er nu klar til at tage kampen op med den dalende motivation med  VORES FØRSTE VIRTUELLE MOTIONSUDFORDRING FOR KVINDER.

Vi vil med andre ord have så mange kvinder som muligt motiveret til at sætte mål for deres træning løb, powerwalk, gang.  Du skal turde offentliggøre dit mål i en video eller via et skriftligt oplæg i vores lukkede motionsfællesskab Fysioline Q på Facebook. Du skal træne målrettet frem mod weekenden den 26 og 27. september, hvor vi i fællesskab,men hver for sig, fejrer hinanden og fællesskabet på de sociale medier.

*Fysioline.dk kan ikke stilles til ansvar for skader opstået under træning eller afholdelse af motionsfesten. Deltagergebyr kan ikke tilbagebetales ved skader eller anden sygdom. Fysioline.dk har ret til at aflyse arrangementet i så fald regeringen skærper adfærdsreglerne i forbindelse med Covid-19. Alle deltagere forpligter sig til at overholde regeringens retningslinjer for adfærd i forbindelse med deres træning.