Virtuel motionsudfordring for kvinder sommer 2020

Sommerens sejeste virtuelle motionsudfordring for kvinder
med mål den 13. og 14. juni 2020.

Days
Hours
Minutes
Seconds
Vi fejre alle de seje kvinder der er nået i mål

Sådan gør du

Du tilmelder dig sommerens sejeste virtuelle motionsudfordring for kvinder på www. fysioline.dk

Fysioterapeut og elitetræner Line Bostrup hjælper dig gerne med at fastsætte dit motionsmål.

Du inviteres indenfor i fællesskabet Team Fysioline Q på Facebook

Fællesskabet og Fysioline.dk motiverer, inspirerer og støtter dig gennem din træning

I fællesskab gør vi noget godt for vores sundhed

  Du modtager en sej festbox og en flot fællesskabs-bandana så du kan lave den sejeste målzone og dele din sejr med de andre deltagere på de sociale medier

Skal du og dine veninder med ?

Pris, mere info og regler for deltagelse.

Pris

Prisen for at deltage er kr. 179.- * inkl. en festbox og en fællesskabs-bandana.

Børn deltager GRATIS den 13. eller 14. juni . Seje børnemedaljer kan købes for 10 kr/stk.

Udover at blive motiveret og støtte til at træne målrettet vil du ugen op til den 13. og 14. juni modtage en festbox med udstyr til at lave din egen seje målzone. Ligeledes modtager du en sej fællesskabsbandana. 

Du får adgang til fællesskabet Team Fysioline Q på Facebook med gratis professionel råd og vejledning om motivation, træningsplanlægning og inspiration til din træning samt mulighed for deling af sjove og motiverende billeder med resten af fællesskabet.

Du deltager i lodtrækningen af fede løbepræmier nøje udvalgt af af Fit4Run Odense.

Betaling via MobilePay eller bankoverførsel ved tilmelding (se tilmelding)

Seneste tilmelding med mulighed for at få tilsendt festbox og bandana er den 1. juni 2020.

Mere info

Vi kvinder er rigtig gode til at fastholde motivationen til at bevæge os, når vi træner i fællesskab i den lokale løbeklub, i fitnesscentret eller den lokale idrætsforening. Vi er pligtopfyldende, strukturerede og trives med deadlines.

De sidste måneder er mulighederne for at dyrke motion i fællesskab forsvundet, deadlines for træningsmål er udsat og vores struktur i hverdagen er under forandring.

Resultat – VI GÅR I STÅ.

Hos Fysioline har vi speciale i løbetræning og performance for kvinder. Vi elsker at motivere kvinder til at sætte mål og vi arbejder dagligt med individuel målsætning og udarbejdelse af målrettede træningsplaner. Vi er nu klar til at tage kampen op med den dalende motivation med  VORES FØRSTE VIRTUELLE MOTIONSUDFORDRING FOR KVINDER.

Vi vil med andre ord have så mange kvinder som muligt motiveret til at sætte mål for deres træning løb, powerwalk, gang.  Du skal turde offentliggøre dit mål i en video eller via et skriftligt oplæg i vores lukkede motionsfællesskab Fysioline Q på Facebook. Du skal træne målrettet frem mod weekenden den 13. og 14. juni 2020, hvor vi i fællesskab,men hver for sig, fejrer hinanden og fællesskabet på de sociale medier.

*Fysioline.dk kan ikke stilles til ansvar for skader opstået under træning eller afholdelse af motionsfesten. Deltagergebyr kan ikke tilbagebetales ved skader eller anden sygdom. Fysioline.dk har ret til at aflyse arrangementet i så fald regeringen skærper adfærdsreglerne i forbindelse med Covid-19. Alle deltagere forpligter sig til at overholde regeringens retningslinjer for adfærd i forbindelse med deres træning.